- Kronen på værket var Kvickly Helsinge, som han gjorde til den største butik i hele Coop, skriver koncernens direktør i et opslag om Palle Jørgensen, der er død i en alder af 59 år. Foto: Preben Madsen/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

Direktør for stor dansk butik er pludselig død

17. jun 2020, 08:35
Palle Jørgensen, direktør for Kvickly i den nordsjællandske by Helsinge, er død. Han blev 59 år gammel.

Direktøren for Danmarks største Kvickly-butik er pludselig død. Det skriver SN.dk.

LÆS OGSÅ: Benny overvåget af leder på toilettet

Det drejer sig om Palle Jørgensen, der var direktør for Kvickly i Helsinge. Han blev 59 år.

- Palle var ubetinget en af Danmarks dygtigste købmænd, lyder det fra Peter Høgsted, der er administrerende direktør i Coop Danmark, på koncernens LinkedIn-profil.

Se opslaget her: 

Palle Jørgensen var med sit lederskab med til at sikre sig, at den nordsjællandske Kvickly-butik voksede sig til den største herhjemme. Tidligere på måneden forklarede han, at butikken i 2019 slog rekord ved at omsætte for 253 millioner kroner.

- Og så lægger vi altså de 2,3 millioner skattekroner i Gribskovs kommunekasse. Så vi er en stor lokal arbejdsplads, lød det fra Palle Jørgensen til Ugeposten.

Han startede for 47 år siden som flaskedreng, og siden da har han arbejdet sig til tops i Coop, hvor man begræder tabet af den trofaste købmand.

- Mine tanker går til hans familie og til alle de loyale medarbejdere i Helsinge, der har mistet en mand, en far og en leder af en sjælden kaliber, skriver Peter Høgsted i opslaget på LinkedIn.