Marie Krarup, Dansk Folkeparti, mener, at de gode integrationseksempler er forbilleder. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix (arkiv)

DF-profil angrebet af kernevælgere på Facebook: ”Simpelthen for dumme”

22. okt 2019
DF'eren Marie Krarup brugte slet-funktionen, da kommentarerne på hendes profil på Faebook gik over stregen.

Da Dansk Folkepartis indfødsretsordfører Marie Krarup forleden lagde et billede på Facebook, blev kommentarerne fra flere af hendes mange følgere "simpelthen for dumme".

LÆS OGSÅ: DR-profil skifter til konkurrent

Marie Krarup greb derfor til brug af slet-funktionen og fjernede de værste kommentarer.

Billedet var af hende og Amina Sardar, som er muslim og medlem af Dansk Folkeparti.

Det udløste ifølge Berlingske kommentarer som: "der findes ikke en god version af den slags!", "OK, det eliminerede enhver tvivl, jeg kommer aldrig til stemme Dansk Folkeparti igen" og "der bør ikke være muslimer i Dansk Folkeparti!".

Marie Krarup synes, det er problematisk, at hendes "kernevælgere" ikke kan se, at de modarbejder et integrationsforbillede som den unge kvinde, når de på den måde "sviner hende til", skriver Berlingske.

Marie Krarup mener samtidig, at der er "meget, meget, meget få" integrerede muslimer.

- Amina er et strålende eksempel. Og der er andre, og dem skal vi holde fast i og vise, at de er forbilleder, og de skal ikke svines til eller stødes bort, forklarer Marie Krarup til Berlingske.

Marie Krarup læste fra 1984 til 1985 på teologistudiet på Aarhus Universitet og har taget sidefag i religion på Åbent Universitet i 2006. Hun har undervist i religion på gymnasiet.

LÆS OGSÅ: 1.000 job i fare: Gigant går konkurs

En kristen og en muslim i samme parti!

Slået op af Marie KrarupFredag den 11. oktober 2019