Podcast: Det Røde Ryk - De Røde Partiers Vælgere

27. sep 2019
Hvilke udfordringer står Ellemann med? Hvad betyder valget af Støjberg over Ellen Trane Nørby? Og er Venstre vælgermæssigt egentligt et liberalt parti? Få svarene i vores populære podcast Pollster.

”Regeringens finanslovforslag fremlægges i næste uge. En finanslov, der skal bæres igennem med støttet fra de øvrige partier i rød blok. Dette afsnit af Pollster handler om de røde vælgere i Rød Blok udover Socialdemokratiet.

Vi lægger vanen tro ud med Pollster Periskopet, hvor vi dykker ned i en aktuel historier, og kigger i denne uge på Venstres valg af ny formand og næstformand, henholdsvis Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg. Hvilke udfordringer står Ellemann med? Hvad betyder valget af Støjberg over Ellen Trane Nørby? Og er Venstre vælgermæssigt egentligt et liberalt parti?

I anden del af afsnittet kigger vi på Alternativet, SF og Enhedslisten. Hvad beskriver kort disse partiers vælgere, hvilke krav har de til deres folkevalgte politikere og hvordan vil dette passe ind med Mette Frederiksens regering?

I tredje del sætter vi fokus på Radikale Venstre. De Radikale er tungen på vægtskålen, men er de overhovedet et rød parti? Og hvordan definerer radikale vælgere sig selv? Hvad er Jespers erfaringer med radikale fokusgrupper? Og hvordan hvad ville der skulle til før Morten Østergaard og Radikale Venstre ville kunne støtte en Jakob Ellemann ledet regering?

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her