Derfor bliver Perez fyret i Ajax

5. aug 2008
Danskerne Kenneth Perez og Dennis Rommedahl ser ud til at være færdige i Ajax Amsterdam. Perez arrogance er blevet for meget for den nye træner, Marco van Basten, vurderer journalist.

Der er lagt op til storvask i Ajax Amsterdam, efter at den tidligere hollandske landstræner Marco van Basten har overtaget trænerroret.

Han har de seneste tre uger set sin trup an, og konklusionen er nu, at klubbens danske islæt skal vaskes bort.

33-årige Kenneth Perez kommer ikke til at spille mere, mens Dennis Rommedahl fortsat er med i truppen, men på et ydermandat hvor han ikke skal forvente meget spilletid.

I Amsterdam forstår journalisten ved Algemeen Dagblad Nik Kok udmærket, hvorfor van Basten ikke vil have Perez i truppen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Når Perez trives og er blandt de 11 i startformationen yder han meget for holdet. Men når han ikke er blandt de udvalgte, er han negativ for holdet. Det er efter min mening det, Van Basten har taget konsekvensen af, siger journalisten til Onside.dk.

Han nævner også en episode, der siger noget om den danske midtbanekreatør. Ajax købte for nylig den unge midtbanestjerne Ismail Aissati i PSV, og Perez var ikke begejstret for den nye konkurrent.

- Han udtalte til mig, at han troede, at klubben kun ledte efter forsvarsspillere. Han var nærmest kynisk i sine kommentarer. Det er min vurdering, at hans hårde attityde blev bemærket af Van Basten, og det har været med til at skubbe ham ud i kulden, siger Nik Kok til hjemmesiden.

faktaboks