- Selv stærke morfinpiller virker ikke, så jeg har stort set ikke lukket et øje, siden jeg faldt ned af transporteren, siger Dennis Viborg Pedersen til TV2 Nord. Foto: Privatfoto

Dennis brækkede hånden 15 steder: Skulle vente syv dage på operation

12. aug 2019
Dennis Viborg Pedersen faldt ned fra sin autotransporter og brækkede sin hånd 15 steder. Aalborg Universitetshospital, Farsø fortalte ham, at han måtte stille smerterne med medicin, inden han kunne blive opereret om en uge.

Dennis Viborg Pedersen brækkede sin venstre hånd 15 steder og albue ét sted, da han sidste mandag i forbindelse med sit arbejde som chauffør på en autotransporter faldt ned fra sit køretøj. Det skriver TV2 Nord.

Ulykken skete på Sjælland, og det lokale sygehus anbefalede, at Dennis Viborg Pedersen blev kørt hjem til Nordjylland og Aalborg Universitetshospital, Farsø for at blive opereret akut. I Farsø blev han dog mødt med beskeden om, at han på grund af ventetid først kunne blive opereret om en uge. I mellemtiden måtte han stille smerterne med medicin.

LÆS OGSÅ: Syge venter et halvt år på afgørende samtaler: ”Fuldstændig uacceptabelt”


- Selv stærke morfinpiller virker ikke, så jeg har stort set ikke lukket et øje, siden jeg faldt ned af transporteren, siger Dennis Viborg Pedersen til TV2 Nord.


Ventetiden undrer Dennis Viborg Pedersens kone, Annika Viborg. Hun kan ikke forstå, hvorfor hendes mand skal gå med et kompliceret brud og store smerter i en uge, før han kan få opereret sin hånd og albue.

Artiklen fortsættes efter billedet.

Dennis' hånd er brækket 15 steder. Han måtte vente fire dage på at blive opereret. Foto: Privatfoto


- Selvfølgelig er der nogle ting, der er mere akutte, men det er stadigvæk ikke godt nok med en uges ventetid. Jeg er bekymret for, at det gror forkert sammen, og at hånden så skal brækkes op igen, siger Annika Viborg til mediet.

Efterfølgende kontaktede Region Nordjylland ægteparret og fortalte, at Dennis Viborg Pedersen kunne blive opereret om fredagen, altså fire dage efter ulykken i stedet for de syv dage, fordi der opstod en plads på ventelisten. En operation af brud på hænder kan ifølge klinikchef på Aalborg Universitetshospital, Frank Skriver Mikkelsen, godt have en ventetid på op mod en uge, men han anerkender, at situationen ikke er optimal.


- Det er meget forståeligt, at man som patient synes, at det her burde gå meget hurtigere - det kan jeg sagtens forstå, siger Frank Skriver Mikkelsen til TV2 Nord.