Trine Sabrina Samsøes Kaas og hendes mand, Heine Nicolai Kaas, mener, at det billede, der bliver tegnet i programmet, er misvisende. Foto: Koncern TV- og Filmproduktion/TV 2.

Familie i program rasende på TV 2

22. maj 2020, 08:58
To deltagere fra programmet Min sindssygt sunde familie, er ikke tilfredse med TV 2. De mener blandt andet, at resultatet af en blodprøve er misvisende.

Trine Sabrina Samsøe Kaas deltog sammen med sin familie i TV 2-programmet Min sindssygt sunde familie. Sidste afsnit er netop blevet vist, hvor familien, der dyrker bodybuilding, får resultatet af en blodprøve. 

LÆS OGSÅ: Ankerstjerne: Tænk hvis jeg var blevet den nat

Den viser blandt andet, at Trine Sabrina Samsøe Kaas nyrefunktion er påvirket. Og det føler hun er misvisende, da blodprøven blev taget lige efter en bodybuilderkonkurrence, hvor Trine Sabrina Samsøe Kaas fastede og ikke havde drukket i flere timer.

 - Det er fair nok, at det kommer frem, hvordan kroppen har det, når man stiller op. Men det var det eneste, de kunne finde på mig. Der mangler bare en nuance i, hvordan jeg har det normalt. Men det er jo selvfølgelig ikke så interessant at vise på tv, når det hele skal være så ekstremt, siger Trine Sabrina Samsøe Kaas til Ekstra Bladet.

Også Trine Sabrina Samsøes Kaas mand, Heine Nicolai Kaas, er træt af, at der blev fokuseret for meget på familiens indtag af proteinpulver og ikke på, hvor stærke knogler og muskler familien har.

LÆS OGSÅ: TV-vært forlod branchen: Nu ruller millionerne ind

Avisen har været i kontakt på TV 2, der siger, at de er kede af, at deltagerne ikke føler sig godt behandlet, men redaktør Liv Michelsen, fortæller også, at deltagerne har godkendt programmet, inden det blev vist.