Katherine Diez vil drikke "ordentlig champagne lavet i Champagne efter champagnemetoden" og lade professionelle affyre nytårskrudtet. Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix (arkiv)

Kendt debattør: Provinsfædre der måler pik og pengepung er usexede

6. jan, 13:38
Katherine Diez langer voldsomt ud efter provinsens fædre og insinuerer at de drikker en "form for dårlig, mousserende, tysk alkohol" når de fejrer nytår.

Debattøren Katherine Diez mener i et indlæg i Berlingske, at "provinsfædre" "slår sig selv på brystet og måler både pik og pengepung med naboen", når der fyres fyrværkeri af nytårsaften.

LÆS OGSÅ: Tidligere tv-vært opretter datingprofil: Nu vil jeg finde en mand

Hun forstår det i hvert fald ikke, erkender hun, og skriver at hun "forstår egentlig godt, at drengebørnenes endnu ikke forenede frontallapper lader dem drage mod det farlige bangbang".

Hvorfor Katherine Diez peger fra sit københavner-residens direkte vest og ud over Valby Bakke, skriver hun ikke noget om, men hun noterer, at alle har et mellemværende med psykoanalysen.

"... og naturligvis må vi turde opholde os i periferien af fatteevnen, men jeg begriber virkelig ikke disse testosteronmarinerede mandemænd", skriver hun og insinuerer, at krudtet skydes af til en "form for dårlig, mousserende, tysk alkohol".

Hun foreslår, at der lovgives, så det kun er "de frække unger", der skyder krudt af, mens "vi kultiverede voksne" drikker "ordentlig champagne lavet i Champagne efter champagnemetoden og lader det være op til professionelle at affyre krudtet under ordnede forhold".

LÆS OGSÅ: Kendt direktør: Man er en, som mænd vil i seng med