Debat: Ham, der ikke bør nævnes, har fået alt for meget opmærksomhed

2. maj 2019, 19:56
DEBATINDLÆG

Jeg vil gerne starte med, at tage et lille kik på danske 'immigranter'. For ca. 150 år siden immigrerede 25 procent af den danske befolkning til USA, og så er de der immigrerede til andre lande og kontinenter ikke regnet med. Så måske det er nærmere 1/3 af alle danskere, der immigrerede. ”Jamen det var jo immigranter, de var ikke 'illegale bekvemmelighedsflygtninge'!” Hermed mener man, at danskerne der immigrerede/flygtede fra Danmark var en 'gave' uanset, hvor de kom hen. Og det var de måske også, men man immigrerer eller flygter fra noget, ikke til noget. Risikoen for ikke at nå frem var stor, og mange ting kunne gå galt undervejs.

Jeg vil vove at påstå, at mange af de denskere vi i dag kalder immigranter, når vi snakker om vores egne, ville kunne klassificeres som flygtninge. Især dem, hvis passage over Atlanterhavet foregik under dæk, nede på 3. klasse. Her var kriminelle på flugt fra politiet. Her fandt man den unge mand, der ikke ville sværge på bibelen og tage ansvar for et faderskab, der måske, måske ikke var hans eget barn. Her fandt man eventyreren, der var blevet lokket af fortællinger om gader, der flød med mælk og honning. Men den største gruppe var nok dem, der flygtede fra armod, fattigdom, sult og død. Drømmen om Amerika lokkede ikke bare godtfolk afsted. Men også, 'the good, the bad and the ugly one'.

Hvordan ville vi have ønsket, at vores egne flygtninge blev modtaget dengang for så mange år siden? For er der mon en eneste af os, der ikke et eller andet sted har et familiemedlem, der er immigreret/flygtet fra Danmark.

I disse tider hvor en, ja, hvad skal man kalde ham – 'madman', der ovenikøbet er racismedømt, har fået lov til, at boltre sig på fjernsynet og i alle landet medier. Man har givet ham den opmærksomhed, han satte sig for at få. Han har været fremhævet i og på forsiden af alle aviser. 'Han', der var relativt ukendt indtil for nogle ganske få uger siden, har fået lov til, gennem bevidst provokatition og misbrug af ytringsfrieheden, at misbruge samfundets resourcer og skabe sig et navn på alles læber. Han har været så snu og beregnende, at han endog har formået at få stillere nok til at kunne stille op til folketingsvalget.

Hans vigtigste budskab synes at være had til udlændinge, især muslimer. Han ønsker at udbrede dette had, han har, til alle de, der ikke kan påvise deres etniske og genetiske tilhørsforhold til Danmark. Det had, han prædiker, er beregnet på at så splittelse i befolkningen. Han er ligeglad med, hvilken skade han måtte forårsage for Danmark og danskerne - vigtigst er disruptionen. Han ønsker at skabe et kaos, se gaderne brænde og ham selv opstå af asken som fuglen Fønix.

Hvis man har set nyhedsindslagene om denne persons såkaldte demonstrationer, hvor han og én anden deltager stiller sig op og prædiker had til og om indvandrig og integration. Han har ikke til formål at gøre noget godt for Danmark, men at sætte ham selv i centrum. Det er et egotrip af megolomaniske dimensioner fra et middelmådigt menneske, der ikke på anden vis har nogen som helst chance for at kunne skabe sig et navn på ærlig og redelig vis. Derfor indeholder hans budskab også kun en ting – ved hjælp af irrationel frygt at udbrede sit had!

Han peger på sig selv som statsminister. Nuvel, så hvad er hans planer for Danmark, udover at rense Danmark for alt og alle der ikke er etnisk danske. Hvor står han så i forhold til de enmer, der virkelig berører danskerne i hverdagen; Arbejdsmarkedet? Erhvervslivet? Landbruget? Miljøet & Klimaet? Hvor står han i forhold til den danske model? Ældreplejen? Uddannelse? Privatisering?

Har denne mandsling overhovedet nogen plan? En ting er sikkert, han er ikke politiker, han er hadprædikant. Så hvad er det, han vil, når han har fået smidt alle de, der ikke er etnisk danske, ud? Så må han vel også i retfærdighedens navn forvente og forlange, at Danmark kalder alle udlandsdanskere hjem med deres børn og børnebørn, eller? Lige for lige, hvis venskab skal holdes.

De med sans for detaljer, som så nyhedsindslagene i forbindelse med de 'demonstrationer' han holdt, vil måske have lagt mærke til, at mens kameraet fokuserede på urolighederne i forgrunden, så gjorde han og hans kumpan noget, som jeg aldrig havde troet jeg skulle se i Danmark.

Han og hans kumpan (én person) kan tydeligt ses i baggrunden synkront stå med højre arm stift strukket ud og op i en hilsen, ikke direkte i en nazi-hilsen, men med højre hånds tommel og pegefinger strakt. Havde det været ude i naturen kunne det ligne et par ornitologer, der begge peger mod den samme fugl på himmelen i horisonten. Det billede har så stærke associationer til Nazismen, at det løb mig koldt ned af ryggen, og det var bestemt ikke tilfældigt. Og det er nok i denne detalje djævelen ligger begravet. Det er den detalje, der fortæller os hvad denne mand vil. Hvad der er hans mål.

Denne person hader nemlig udlændinge mere, end han elsker Danmark!

Dette er et debatindlæg. Indlægget er ikke udtryk for A4 Nus holdning. Du er velkommen til i en sober tone at kommentere indlægget nedenfor. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til [email protected]