Når sommerferien nærmer sig, glæder de fleste sig til lange lune aftener, afslapning og samvær med familie og venner. Men der er forskel på, hvor vi helst vil være i de varme måneder.  

Lasse Sjørslev, der er vært på TV 2 Nyhederne og kæresten Josefine Høgh, der er vært på DR Sporten, skal holde deres første sommerferie sammen på Mallorca.

- Vi skal til Mallorca, bare os to og mine børn, så det bliver rigtig dejligt. Vi har lejet et hus dernede, fortæller Lasse Sjørslev til BILLED-BLADET.

Josefine Høgh skal med den nye kæreste og hans børn til Mallorca (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Et andet tv-par tager også sydpå. Natasja Crone, der er vært på TV 2 Nyhederne og tidligere har dannet par med Lasse Sjørslev, og kollegaen og kæresten Rasmus Tantholdt skal holde ferie med hele familien både i udlandet og herhjemme:

 - Vi skal lidt til Tisvilde og så til Frankrig, hvor vi har lejet et hus i tre uger, fortæller Rasmus Tantholdt til BILLED-BLADET

Forretningskvinden og bloggeren, Mascha Vang, planlægger en sommer i Danmark:

- Vi har valgt ikke at tage nogen steder i sommeren, for der er ikke noget sted, vi hellere vil være end hjemme i vores egen have, og det kan altså sagtens gå hen og blive ret så eksotisk med myg og sager nede ved åen. Det er vores første sommer i huset, og der er en masse vi gerne vil gå og hygge med, skriver Mascha Vang, der tidligere på året købte hus i Kolding med sin kæreste, på sin blog.

Trine Bramsen holder ferie i Danmark (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Nogle, der ikke har så meget ferie i år, er de nye ministre.

- Når man overtager et ministerium, hvor der ikke har været andet end en fungerende minister i syv uger, ligger der en stribe af sager, der skal håndteres, så min sommerferie kommer til at foregå på Fyn ved familien, men den kommer til at stå i Forsvarets tegn, siger Trine Bramsen (S), der er ny forsvarsminister til fyens.dk.