De to kolleger og kærester skal både hygge sig i Frankrig og i Danmark. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

De kendte afslører deres ferie-planer: Første sommerferie som kærester

11. jul 2019
Læs, hvad Natasja Crone, Lasse Sjørslev og den nye forsvarsminister planlægger at bruge sommeren på

Når sommerferien nærmer sig, glæder de fleste sig til lange lune aftener, afslapning og samvær med familie og venner. Men der er forskel på, hvor vi helst vil være i de varme måneder.  

Lasse Sjørslev, der er vært på TV 2 Nyhederne og kæresten Josefine Høgh, der er vært på DR Sporten, skal holde deres første sommerferie sammen på Mallorca.

- Vi skal til Mallorca, bare os to og mine børn, så det bliver rigtig dejligt. Vi har lejet et hus dernede, fortæller Lasse Sjørslev til BILLED-BLADET.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her
Josefine Høgh skal med den nye kæreste og hans børn til Mallorca (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Et andet tv-par tager også sydpå. Natasja Crone, der er vært på TV 2 Nyhederne og tidligere har dannet par med Lasse Sjørslev, og kollegaen og kæresten Rasmus Tantholdt skal holde ferie med hele familien både i udlandet og herhjemme:

 - Vi skal lidt til Tisvilde og så til Frankrig, hvor vi har lejet et hus i tre uger, fortæller Rasmus Tantholdt til BILLED-BLADET

Forretningskvinden og bloggeren, Mascha Vang, planlægger en sommer i Danmark:

- Vi har valgt ikke at tage nogen steder i sommeren, for der er ikke noget sted, vi hellere vil være end hjemme i vores egen have, og det kan altså sagtens gå hen og blive ret så eksotisk med myg og sager nede ved åen. Det er vores første sommer i huset, og der er en masse vi gerne vil gå og hygge med, skriver Mascha Vang, der tidligere på året købte hus i Kolding med sin kæreste, på sin blog.

Trine Bramsen holder ferie i Danmark (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Nogle, der ikke har så meget ferie i år, er de nye ministre.

- Når man overtager et ministerium, hvor der ikke har været andet end en fungerende minister i syv uger, ligger der en stribe af sager, der skal håndteres, så min sommerferie kommer til at foregå på Fyn ved familien, men den kommer til at stå i Forsvarets tegn, siger Trine Bramsen (S), der er ny forsvarsminister til fyens.dk.