Mikkel Borg Bjergsø (tv) er her fotograferet i forbindelse med åbningen af pubben WarPigs i Kødbyen i København. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix (arkiv)

Danske millionær-tvillinger kan ikke udstå hinanden: Så rige er de

16. dec 2019
Ølbrødrene Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø driver begge selskaber, der omsætter for trecifrede millionbeløb.

De enæggede tvillingebrødre Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø lægger ikke skjul på, at de ikke har talt sammen i syv år.

LÆS OGSÅ: Direktør fyret: Taget i at bruge halv million på stripklub med kunder

Det konfliktfyldte uvenskab sætter dog ikke begrænsninger for, at de begge tjener styrtende på at høre til blandt verdens bedste ølbryggere.

De driver hvert deres ølimperium: Mikkel Borg Bjergsø har Mikkeller i København, mens Jeppe Jarnit Bjergsø har slået sig ned i New York, hvor han driver bryggeriet Evil Twin.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Ifølge Ekstra Bladet ejer Mikkel Borg Bjergsø to holding-selskaber med en sammenlagt værdi på 430 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Femårig indlagt: "Det er en dybt ulykkelig sag for alle"

Det ene ejes alene af ham, mens han ejer det andet sammen med døtrene Stella og Polly på 11 år og 6 år. Døtrene ejer hver 12,5 procent af selskabet, mens Mikkel Borg Bjergsø ejer resten. Selskabet har ifølge Ekstra Bladet en egenkapital på 283 millioner kroner.

Tvillingen Jeppe Jarnit-Bjergsø er tilsyneladende ikke lige så velpolstret, men ser umiddelbart ikke ud til at mangle noget.

Han ejer selskabet Evil Twin i New York og er medejer af Drikkeriget, som distribuerer øl i Europa.

Ifølge den netop udkomne bog "Ølbrødre" er den samlede omsætning for de to selskaber over 100 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Helle Thornings mand i chok: Det har lammet os