Danske kvinder vil have lyse numsehuller

18. aug 2008, 17:22
En ny dille breder sig fra USA til Danmark. Den grimme, mørke hud omkring endehullet skal shines op og gøres lys. Danske kvinder er klar til lyse numsehuller.

»Jeg er meget mørk omkring anus og har længe godt kunne tænke mig at få det afbleget. Jeg synes, det er meget grimt, når huden er så mørk. Vil så gerne have gjort noget ved det, men aner ikke, hvor jeg skal henvende mig?«

Sådan spørger en fortvivlet kvinde på hjemmesiden kosmetiskguide.dk.

Og noget tyder på, at hun ikke er det eneste menneske, der synes, at den mørke hud omkring endehullet er forfærdelig at se på.

I USA findes i hundredevis af klinikker, der tilbyder kunderne at få lavet det brune øje lysere.

I begyndelsen var behandlingen næsten udelukkende forbeholdt skuespillere og berømtheder i Hollywood, der gerne ville være endnu smukkere, når de viste hud til offentligheden. Men nu melder skønhedssalonerne over there, at det er helt almindelig amerikanere, der lader deres numsehuls-hud blege. Især homoseksuelle mænd har taget dillen til sig, lyder meldingerne.

Morgen og aften

Adskillige udenlandske hjemmesider er specialiserede i udelukkende at sælge creme til rumpehulshud. På www.analbleaching.net kan kunderne selv bestille blegende creme, som skal smøres på cirklen morgen og aften.

Behandlingen begynder at give en lysere hud efter to til tre uger, men man skal blive ved med at smøre, ellers kommer den kedelige, brune farve tilbage.

En behandling på en klinik koster mellem 300-450 kroner, mens cremen sælges til 180 kroner, hvor man så selv skal ned på alle fire.

Hos de danske skønhedsklinikker er der endnu ingen mulighed for at få røvhullet lysere. The skin Lounge i København tilbyder ikke behandlingen endnu, men indehaveren er ikke afvisende for fremtiden.

»Vi har ikke snakket om at tilbyde intimblegning endnu, men hvis der kommer en efterspørgsel, så vil vi overveje at tage det ind,« lyder det fra klinikken.

Læs om de lysere huller på: http://en.wikipedia.org/wiki/Anal_bleaching

faktaboks