Dansk Willow Creek er også højrereligiøs

17. dec 2013, 04:00
Dansk udgave af de globale Willow Creekkonferencer indledt og afsluttet af amerikanske vækkelsespræster

En dansk udgave af de globale Willow Creek-konferencer i USA har også et tydeligt kristent, højre-religiøst indhold.

Den seneste danske Willow Creek-konference 'Lead where you are', der fandt sted i København 25. og 26. oktober i år, er ingen undtagelse.

Konferencen blev således indledt af Willow Creek Community Church's grundlægger, vækkelsespræsten Bill Hybels.

Konferencen blev afsluttet af endnu en præst, nemlig med-præst ved den amerikanske, konservative, evangeliske  North Coast Church, Chris Brown.
Han talte over emnet 'Komme gud rige'.

Holdes hos Pinsekirken

Den danske Willow Creek-konference er en video-konference, der gengiver alt det, der skete på den virkelige Global Leadership Summit-konference i Chicago 8.- 9- august i år.

Konferencen fandt sted i Willow Creek Community Church ved Chicago. Fra Krifa deltog koncernchef Jesper Wengel og formanden for Kristelig Fagbevægelse Søren Fibiger.

Den danske konferencen fandt sted i Københavns Kulturcenters lokaler på Ydre Nørrebro. Kulturcenteret drives af Pinsekirken.

Ifølge Avisen.dk's kilder deltager Krifa typisk med en pænt stor delegation i de årlige, danske Willow Creek-leder-konferencer i København.

Krifas medlemmer betaler alle udgifter forbundet med de Krifa-ansattes deltagelse i de københavnske Willow Creek-konferencer. Prisen herfor er ukendt.

Koncernchef Jesper Wengel har ikke ønsket at udtale sig til Avisen.dk om konferencerne.

Læs mere om den danske Willow Creek-konference i København her.