Camilla Ottesen skal skilles. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter 20 år: Dansk tv-vært skal skilles

19. jun 2020, 10:29
Camilla Ottesen og Anders Hedme skilles som venner, oplyser parret i en pressemeddelelse.

Efter 20 års forhold og 17 års ægteskab skal TV3-værten Camilla Ottesen skilles fra Anders Hedme.

Det oplyser Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse på vegne af parret.

- Vi skilles som gode venner med gensidig respekt for hinanden, og vi beder om forståelse for, at vi af respekt for vores børn (datteren Viola og sønnen Viggo, red.) ikke ønsker at uddybe beslutningen yderligere, skriver Camilla Ottesen.

Tilbage i julen 2015 gengiftede parret sig på deres kobberbryllupsdag, og det var en stor overraskelse for gæsterne, fortalte Camilla Ottesen til Billed-Bladet efter brylluppet.

- Ingen vidste, at vi havde planer om at gifte os igen. Så vi tog imod i vores almindelige festtøj, men klokken 20 trak vi i det tøj, vi blev gift i for 12 ½ år siden, og så kom Pia Allerslev (daværende borgmester, red.) og viede os hjemme i stuen, sagde hun dengang til ugebladet.

Parret har tidligere fortalt Alt for damerne, at de ikke har nogen vielsesringe, men i stedet har hinandens navne tatoveret på indersiden af håndleddet.

Sammen med Anders Hedme og parrets to børn flyttede familien i en periode til Sydafrika. Der lavede hun samtidig programmet "Det vildeste måltid" med Timm Vladimir, hvor hun skød vildt, som han så tilberedte.

Over for Billed-Bladet fortalte Camilla Ottesen tilbage i 2011, at flytningen var en helt ny måde at være sammen på som familie.

- Jeg har lyst til, at vi som familie rykker et skridt tættere på hinanden. At vi har mere tid til hinanden. Her har vi ikke de samme pligter som hjemme, hvor dagene er så rutineprægede, at vi gør ting uden overhovedet at tænke over dem, sagde hun dengang til ugebladet.

Den 47-årige tv-profil har gennem mange år været vært på TV3 og blandt andet stået i spidsen for programmer som "Fangerne på fortet" og "Boligkøb i blinde".

Hun har deltagere arbejdet på DR og blandt andet været vært på Dansk Melodi Grand Prix, "Ønskehaven" og "Go' Morgen P3".

/ritzau/