Dansk Melodi Grand Prix generalprøveJacob Riising har lavet tv i mange år, og har flere gange været vært for Dansk Melodi Grand Prix som her i 2016, hvor han var vært sammen med Hilda og Annette Heick. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kendt vært fyret fra DR: Får nyt job hos konkurrent

25. sep 2019
Den populære tv-vært Jacob Riising får til oktober sit eget talkshow på Kanal 5.

Han har lavet børne-tv i mange år og har blandt andet været vært for Dansk Melodi Grand Prix og DR's "Hvem var det nu vi var".

Til oktober toner Jacob Riising frem på skærmen i en ny værtsrolle.

Han får nemlig sit eget late night talkshow på Kanal 5, som får titlen "Riising Late Night".

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I talkshowet vil Jacob Riising tre dage om ugen invitere danske komikere, sangere og skuespillere i studiet, og han glæder sig.

- At få sit eget late night talkshow er en drengedrøm, der går i opfyldelse for mig. Det tror jeg, det vil være for alle tv-værter.

- Det er ligesom at få sin egen baby, som man kan pusle om og præge. Jeg har selv fundet på alt indholdet og alle elementerne i det, så jeg sætter en rigtig stor ære i det her program, udtaler han i pressemeddelelsen.

Der er især ét element, som Jacob Riising ser frem til.

- Særligt glæder jeg mig til den store lokumsquiz, hvor vi forstyrrer tilfældige danskere, mens de sidder på et offentligt toilet og får dem til at være med i en quiz. Jeg kan godt afsløre, at det bliver en kæmpe fest, udtaler han.

Det er ikke første gang, at Jacob Riising kaster sig ud i at lave talkshows. Han har også været vært for "Riisings flotte talkshow", som er blevet sendt på DR Ultra.

"Riising Late Night" får premiere 8. oktober klokken 22.00.

/ritzau/