Anders Lund Madsen mistede sit job, da Radio24syv i efteråret lukkede. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Anders Lund Madsen åbner op om fyring

27. apr 2020, 16:15
Anders Lund Madsen åbner i det seneste afsnit af Over Atlanten op om, hvordan det var, da han mistede sit job som radiovært.

Anders Lund Madsen mistede sit job, da radiostationen Radio24syv lukkede i efteråret 2019. I programmet Over Atlanten, der bliver vist på Kanal 5, fortæller den 56-årige journalist om fyringen:

LÆS OGSÅ: Ikonisk værtshus nedrivningstruet: Naboerne kæmper imod

- Jeg er jo lige blevet arbejdsløs. Lige inden jeg tog af sted, lukkede min radio. Og jeg var i vanvittigt dårligt humør her i den seneste måned, her op til vi tog af sted, fordi det piner mig, fortæller Anders Lund Madsen til Jesper Volmer, der er kok og gift med Annette Heick, ifølge SE og HØR.

I programmet krydser han Atlanten med YouTuber Julia Sofia, musiker Wafande, diamantdronning Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer og kunstner Kristian von Hornsleth.

Og det ser ud til, at turen gør ham godt:

- Men den er tur er meget terapeutisk på den måde, at nu tænker jeg ”nåh, ja”, forklarer han og fortsætter:

- Det går nok! Men hele stressfornemmelsen over, hvordan skal jeg få et arbejde, eller jeg færdig, eller kan nogen bruge mig og så noget … Lige nu er den ikkeeksisterende.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis-kok lukker sin restaurant

Rigtig arbejdsløs er Anders Lund Madsen dog ikke. Lige nu er han aktuel med podcasten Lund og Løkke, hvor han sammen med den tidligere statsminister Lars Løkke (V) tager tur rundt i landet og deler ud af anekdoter fra livet og møder helt almindelige danskere.