Den danske topdirektør Lars Fruergaard Jørgensen har i mange år boet i Virum nord for København. (Arkivfoto) Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Dansk topdirektør sætter millionvilla til salg

18. maj 2020, 17:20
Direktør i Novo Nordisk Lars Fruergaard Jørgensen har sammen med sin kone sat parrets villa i Virum til salg.

Gennem 15 år har Novo Nordisks direktør Lars Fruergaard Jørgensen og hans hustru Lotte haft adresse i Virum nord for København. Men nu har parret sat deres villa til salg, skriver boligsitet Boliga.dk

LÆS OGSÅ: Vibeke Manniche om corona - Man skulle have lyttet til mig

En eventuel køber skal dog grave dybt i lommerne for at gøre krav på skødet, da salgsprisen ikke er mindre end 12.950.000 kroner. 

Luksusvillaen er sat til salg gennem ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen, som i salgsopslaget lægger særlig vægt på ejendommens havelåge, der har udgang til Geels Skov og Furesøen i det eftertragtede område. 

Oprindeligt blev boligen sat til salg i efteråret, hvor prisen var 300.000 højere. Men efter nedslaget i salgsprisen lyder kvadratmeterprisen på 50.585 kroner. Dermed er den tæt på gennemsnittet for Rudersdal Kommune, der med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 40.000 kroner har de femtedyreste priser blandt landets kommuner.  

LÆS OGSÅ: Ny udmelding om corona-test