Anders Holch Povlsen og hustruen Anne har fået tvillinger. Foto: Bestseller/PR

Dansk stjerne om Holch Povlsen: "De fortjener al lykke i verden"

12. mar, 22:03
Racerkøreren Kevin Magnussen glæder sig over, at Anders og Anne Holch Povlsen har fået tvillinger efter tabet af tre børn i terrorangreb på Sri Lanka.

Mindre end et år efter Anders og Anne Holch Povlsen mistede tre af deres fire børn ved et terrorangreb på Sri Lanka, er de blevet forældre til tvillingepiger.

LÆS OGSÅ: Dronningen aflyser 80-års fødselsdag

Og det glæder racerkøreren og Anders Holch Povlsens mangeårige ven Kevin Magnussen.

- Det er utroligt, som de har håndteret det her. De er virkelig to stærke mennesker – absurd stærke. Og de har dealet med den her situation på en helt utrolig måde, siger Kevin Magnussen til B.T.

- Jeg kan kun sige, at jeg ønsker dem alt det bedste, siger Kevin Magnussen og tilføjer, at de "fortjener al lykke i verden".

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandra åbner op om fremtiden uden apanage

Anders Holch Povlsens tøjfirma Jack & Jones har i en årrække sponsoreret den danske Formel 1-kører.

Anders Holch Povlsen er ejer af Bestseller-koncernen og meddelte onsdag via sin privatsekretær om den glædelige begivenhed:

"Onsdag den 11. marts er Anne og Anders Holch Povlsen blevet forældre til to velskabte tvillingepiger efter et fint graviditetsforløb og en fødsel uden komplikationer", meddelte privatsekretær, Kristine Mønster, og tilføjede:

"Familien glæder sig ubeskriveligt over de to små mirakler, både til at lære dem at kende og til, at de bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien".

Sammen med 255 andre blev Anders og Anne Holch Povlsens tre børn dræbt, da bomber eksploderede påskesøndag flere steder i Colombo i Sri Lanka. Heriblandt Hotel Shangri-La, hvor familien opholdt sig.

LÆS OGSÅ: Kendt TV 2-profil i chok over læge: ”Uprofessionelt og respektløst”