(Arkivfoto) Liselotte Lohmann i midten mellem to unge ukendte fyre til Reality Awards i 2017. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

Dansk skuespiller indrømmer affære med ung reality-stjerne

18. jan, 12:33
Den tidligere bakkesangerinde Liselotte Lohmann har haft mange unge mænd i sit liv. Det fortæller hun om i podcasten Det, vi taler om.

Liselotte Lohmann, der både er skuespiller og tidligere bakkesangerinde på Bakkens Hvile, lægger ikke skjul på, at hun er glad for unge mænd.

I podcasten ”Det, vi taler om”, der har Ditte Okman som vært og bliver produceret af B.T., fortæller Liselotte Lohman, at hun er svært begejstret for unge mænd.

LÆS OGSÅ: Kendt forfatter - Ingen aner hvad vi får brug for af arbejdskraft i morgen

 - Der var ham, der døde. Han var 15 år ældre. Så fik jeg en kæreste, der var 15 år yngre. Så havde jeg en affære, efter jeg var blevet enke med en på 22. Der har jeg været 43-44 år gammel, og han var 22 år. Det der sker er, at han skal pludselig være med i et realityprogram, fortæller den 63-årige tidligere bakkesangerinde Liselotte Lohmann.

Mange unge og gamle

Hun fortsætter med at fortælle, at den unge mand i forbindelse med sin deltagelse i et reality-program bliver bedt af programmets producere at fortælle, om der er noget, de skal vide, der pludselig kan dukke op til overfalden. Til det svarer den unge mand ”Ja, jeg har haft sex med Liselotte Lohmann”. Derefter bliver det en stor historie i Ekstra Bladet.

Liselotte Lohmann vil i podcasten ikke fortælle, hvem den unge fyr er. Men en googlesøgning afslører, at det er en tidligere Big Brother-deltager ved navn Cutter, der til Ekstra Bladet fortæller:

- Ja, jeg har sgu dyrket sex med Lise Lotte Lohmann. Vi mødte hinanden på en fugtig bytur, sagde han.

LÆS OGSÅ: Populær tv-vært trækker stikket - "Jeg har arbejdet for meget"
 
Ditte Okman spørger i Det vi taler om, om Liselotte Lohmann har haft mange unge elskere?

”Mange, men jeg har også haft gamle”, svarer hun.