Karen Rosenberg får ikke produceret sine udsendelser på P8 Jazz i disse dage. Foto: Peter Helles Eriksen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Dansk sangerinde ramt af frygtelig sygdom: Aflyser alt

28. nov 2019, 19:19
Sangeren og radioværten Karen Rosenberg venter på svar på fra en rygmarvsprøve.

Den 44-årige sanger og vært på P8 Jazz Karen Rosenberg har efter nogle uger, hvor hun har været sløj, fået konstateret Borrelia (flåtbid, red.).

LÆS OGSÅ: Efter sugardating-afsløring: Bagerbutik holder lukket

Det fortæller hun på Instagram, hvor hun blandt andet skriver: "Jeg har ligget ned siden i fredags - stort set. Kort fortalt og kogt ned, har jeg haft det sløjt i en periode og i sidste uge fik jeg konstateret Borrelia."

Hun fortæller, at hun er på penicillin, og at hun fredag i sidste uge fik udtaget lidt (en såkaldt lumbalpunktur, red.) af den væske, der omgiver hjernen og rygmarven for at undersøge, om borreliaen har udviklet sig til også at være neurologisk.

LÆS OGSÅ: Geggo’s bryllup kostede en formue

"Første og vigtige tal ser fine ud. Godt tegn. Så jeg krydser for at de næste prøvesvar også er fine og at jeg får det bedre. Så sådan ligger jeg i mit land lige for tiden. I et mørkt rum. Med et lyst sind", skriver hun videre.

Borreliaen betyder, at Karen ikke sender hver dag på P8 Jazz, og at der ikke bliver noget "Forelsket i Jazz" den kommende søndag.

"Men jeg håber og regner med, at jeg er klar igen ugen efter", skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Bubber smidt ud af konen: Chokeret og ødelagt