Lars Seier Christensen har haft spenderbukserne på til glæde for både de danske Michelin-restauranterne og de heldige vindere. Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix

Kendt rigmand inviterer på gratis Michelin-middag

3. jun 2020, 12:12
Den tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen vil nu forkæle danskerne med en Michelin-middag på hans regning.

Det er de færreste, der har råd til at smide flere tusind kroner efter et enkelt måltid mad. Men det råder erhvervsmanden Lars Seier Christensen nu bod på. Han har nemlig lavet en konkurrence, hvor han udlodder 26 middage for to personer på en af landets 26 Michelin-restauranter.

LÆS OGSÅ: Leder af dagtilbud: 'Svært at nå børnene i samme grad nu, hvor normeringerne er tilbage'

Han gør det delvis for at hjælpe restauranterne, der lider under, at Danmark har været lukket ned i flere måneder på grund af coronakrisen. Men der er også en anden grund:

- Samtidig vil jeg også gerne give folk, der måske ikke kommer så ofte på de mest prisbelønnede restauranter i Danmark, en mulighed for at prøve et sublimt måltid. Jeg kan forestille mig, at nogle af jer trænger til en god oplevelse efter de sidste par måneder, skriver han på sin Facebook-profil, som også er det sted, hvor konkurrence foregår.

Jeg kigger forbi

For at deltage i konkurrencen skal man på Lars Seier Christensens Facebook-profil skrive om sit livs bedste måltid.

- Det kan være på en gourmetrestaurant herhjemme eller i udlandet, men det må også gerne være på det lokale pizzeria eller hjemme hos din bedstemor.

Konkurrencen udløber d. 24. juni, hvorefter Lars Seier Christensen, der er kendt for sin tidligere post som stifter og direktør i Saxo Bank, live vil trække lod blandt deltagerne.

Hvis du er den heldige vinder, får du udover et Michelin-måltid måske også mulighed for at sludre lidt med erhvervsmanden:

- Jeg kigger selvfølgelig selv forbi nogle af stederne, men vil gerne bakke op om dem alle. Og det kan du hjælpe mig med ved at spise en middag på min regning.

LÆS OGSÅ: Desperate ansatte til borgmester: Hjælp os!

Lars Seier Christensen understreger, at konkurrencen ikke er sponsoreret af restauranterne.

KONKURRENCE: Jeg udlodder 26 gratis middage for 2 personer med menu og vine på Michelin restaurant. Én middag på hver af...

Slået op af Lars Seier ChristensenTirsdag den 2. juni 2020