Vi kender hende fra sange som "Barndommens Gade", "Smuk og dejlig" og "Glor på vinduer".

Men til november bliver de fine sangtekster skiftet ud med ord om drabelige detaljer og misbrugsmiljøer, når Anne Linnet springer ud som krimiforfatter.

Det skriver Peoples Press i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Løvinde i Vild Med Dans: Småforelsket hver dag

Krimien, der har navnet "Fucked", handler om makkerparret Nynne Quist og Fanny Salomon, der kommer på arbejde, da en ung kvinde bliver fundet død omkring Helsingør.

- Nynne Quist fra drabsafdelingen i København sættes på sagen, og hun finder hurtigt frem til et nærliggende boligkompleks, hvor der natten inden har været fest. Her møder hun et miljø, der emmer af steroider og præstationsfremmende stoffer, og da hun har set nærmere på stedet, er hun ikke i tvivl: Det er her, pigen er blevet dræbt.

- Men hun er kun lige nået tilbage til Politigården og i færd med at gennemgå de fundne spor med makkeren Fanny Salomon, da der indløber en melding: Et nyt lig er fundet i samme område i Helsingør, lyder det om handlingen i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Harald Nyborg-milliardær deler ud af formuen

Det er langt fra Anne Linnets debut som forfatter. Hun har tidligere udgivet digtsamlingen "Glimt" samt de to erindringsbøger "Hvor kommer drømmene fra" og "Testamentet".

Bogen "Fucked" bliver udgivet den 7. november.

/ritzau/