Zenia Stampe (i midten) ses her sammen med blandt andre partikollegaen Ida Auken (th). Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix (arkiv)

Politiker raser: "Små, latterlige mænd"

17. dec 2019
Zenia Stampe giver igen, efter hun har modtaget et obskurt billede. Hun kalder afsenderen for "Små, latterlige mænd, der udstiller jeres egen utilstrækkelighed."

De Radikales folketingsmedlem Zenia Stampe står ofte i skudlinjen, når folkedybet tager ladegreb.

LÆS OGSÅ: Kendt forfatter om skandale: Det var aldrig sket for en mand!

Således har hun igen modtaget en hadbesked, skriver B.T., men denne gang går hun til modangreb.

Hun fortæller i et opslag på Facebook, at hun har modtaget et obskurt billede, som godt kan ligne noget fra under besættelsen af Danmark under anden verdenskrig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Kvinden på billedet er omgivet af tre maskerede personer med hjelme og overfrakker, og hun er øjensynligt blevet barberet skaldet. De tre personer på billedet kunne være modstandsfolk, og kvinden er en såkaldt "tyskertøs".

LÆS OGSÅ: Danske millionær-tvillinger kan ikke udstå hinanden: Så rige er de

"Jeg har for længst vænnet mig til at blive kaldt tyskertøs og blive truet med at få håret klippet af. Jeg plejer at lade det passere. Men da jeg fik dette billede, fik jeg alligevel lyst til at sige noget direkte til det meget lille mindretal af mænd, der mener, at det er okay at kommunikere med kvinder på den måde", skriver Zenia Stampe i teksten til billedet.

Og hun fortsætter: "Jeg forstår jeres frustration. Det må være svært at være en lille marginaliseret, mandschauvinistisk minoritet i et moderne, ligestillet demokrati. Man må føle sig forkert, ydmyget og til grin. Og det er lige, hvad I er. Små, latterlige mænd, der udstiller jeres egen utilstrækkelighed."

Zenia Stampe har ikke ønsket at udtale sig yderligere om sagen.

LÆS OGSÅ: DF i ny chok-måling: Får laveste resultat i 20 år

Jeg har for længst vænnet mig til at blive kaldt tyskertøs og blive truet med at få håret klippet af. Jeg plejer at lade...

Slået op af Zenia StampeSøndag den 15. december 2019