20101217-173849-6-1920x1229we
Per Enevoldsom blev sammen med sin daværende kone Winnie Liljeborg milliardærer, da de solgte Pandora, som de sammen havde stiftet i 1982.  (Arkivfoto) Foto: Jeppe Bøje Nielsen/Ritzau Scanpix

Dansk milliardær ramt af konkurs

27. jul 2020, 12:23
2020 har været hårdere end forventet for firmaet bag den tebaserede energidrik Little Miracles. Derfor har ledelsen og ejerkredsen, der blandt andet tæller Pandora-stifter Per Enevoldsom, indgivet en konkursbegæring.

Firmaet bag den tebaserede energidrik Little Miracles er gået konkurs.

Det skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Hans Engell før pensionsdrama: Knald eller valg for Mette F.

Det ser ud til at koste Pandora-stifter Per Enevoldsen et større millionbeløb, da han købte sig ind i virksomheden i 2013. I dag ejer han den sammen med sin søn Christian Enevoldsen.

- 2020 været hårdere end forventet for selskabet. Til trods for nogle virkelig gode produkter og et stærkt brand er det stadig et marked med hård konkurrence. Ledelsen og ejerkredsen valgte derfor at indgive egenbegæring om konkurs, oplyser kurator Anders Hoffmann Kønigsfeldt fra Bech-Bruun til Finans.

Kuratoren forventer dog, at virksomheden, der har kæmpet med underskud i flere år, kan blive solgt inden for de kommende uger, da der er dialog med flere potentielle købere.

Per Enevoldsen blev sammen med sin daværende kone Winnie Liljeborg milliardærer, da de solgte Pandora, som de sammen havde stiftet i 1982. Per Enevoldsen er i dag bosat i Thailand og det samme er sønnen Christian Enevoldsen.