Danmarks håndbold-es Mikkel Hansen langer hårdt ud efter TV 2, som han mener forsøger at så spild mellem ham og landstræner Nikolaj Jacobsen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dansk håndbold­stjerne angriber TV 2

16. jan, 13:35
Ifølge den danske stjernespiller har TV 2 forsøgt at skabe splid mellem ham og landstræneren.

Den danske stjerne Mikkel Hansen var ikke i det bedste humør, da han i kølvandet på sejren over Rusland stillede op til interview i TV 2's studie. Her langede han hårdt ud efter tv-kanalen, som han beskyldte for at forsøge at så spild mellem ham og landstræneren, skriver eb.dk

LÆS OGSÅ: Her er danskernes dom over OK-forhandlinger: Så mange tror på konflikt

- Nu har jeg kunnet følge lidt med i, hvordan I prøver at skabe lidt splid frem og tilbage, hvilket jeg synes er en lille smule ironisk at prøve at skabe splid mellem min træner og mig, sagde Hansen ifølge eb.dk i studiet.

I løbet af aftenen bragte TV 2 et indslag, hvor Mikkel Hansen gav udtryk for sine frustrationer over ikke at være mere i boldbesiddelse, så han kunne skabe spillet for resten af mandskabet. Og TV 2's ekspert var overbevist om, at kritikken fra Mikkel Hansen var rettet mod den danske landstræner, Nikolaj Jakobsen. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Men ifølge Mikkel Hansen var indslaget et forsøg på at skabe en konflikt, som ikke fandtes. Det slog han fast med syvtommersøm over for Morten Ankerdal i TV 2's studie.

Alt i alt nåede Mikkel Hansen kun op på 19 scoringer i årets EM-slutrunde.   

LÆS OGSÅ: Pas på - Svar ikke på denne mail