YouSee er ramt af nedbrud, og kunderne er langt fra tilfredse. Modelfoto. Foto: Jumpstory

Raser over dansk gigant: - Latterlige amatører!

7. jan, 10:04
YouSee kæmper på syvende dag med at få styr på Bland Selv-pakken.

Siden årsskiftet har YouSee arbejdet med at løse tekniske fejl i tv-udbyderens Bland Selv-pakke.

LÆS OGSÅ: Mand dræbt i tragisk trafikulykke

Og mandag aften oplyste YouSee til Ritzau, at "langt de fleste kunder ... med en bland-selv-tv-pakke kan igen udskifte kanaler".

Man tirsdag morgen kan B.T. konstatere, at fejlen, som har drillet tv-giganten, fortsat frustrerer kunder i massevis.

"Sker der for fanden ikke snart noget med jeres Bland Selv-pakker. Nu må I sgu snart komme ind i kampen", skriver Claus Jørgensen ifølge avisen, mens Lars Guldfugl Eggertsen tager grovfilen frem og skriver: "YouSee i er så latterlige og et amatør firma drevet at idioter".

I alt er kommet over 3.400 kommentarer på YouSees side på Facebook. Men det vil nok tage lidt tid endnu, før der fuldt ud er styr på problemerne. YouSee meddeler, at der fortsat være perioder, hvor nogle kunder vil opleve, at de ikke kan komme ind og vælge nye tv-kanaler.

- Det skyldes blandt andet, at vi p.t. begrænser adgangen til Bland Selv for at sikre alle kunder, der kommer ind i Bland Selv-shoppen, en god oplevelse, oplyser YouSee til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Kvinde gør chok-fund i postkasse: "En væmmelig fornemmelse"

Problemet opstod ved årsskiftet, og det ligger i den funktion, hvor kunderne kan skifte kanaler i deres bland selv-pakker.

Fra 1. januar gik 11 Discovery-kanaler i sort hos YouSee. Der er tale om kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6'eren samt Eurosport 1 og 2.

YouSee-direktør Jacob Mortensen erkender en uheldig timing og fortæller, at der er flere årsager til problemerne.

- Det har været et væld af forskellige ting, i forhold til at vi har lavet om i vores programpakker og det indhold, der er.

- Der har været nogle tekniske komplikationer i den forbindelse, som har vist sig sværere at rette igen, end vi umiddelbart havde forventet, siger han.

Jacob Mortensen tilføjer, at langt de fleste af YouSees 250.000 tv-kunder med bland-selv-pakker kan vælge nye tv-kanaler og streamingtjenester.

LÆS OGSÅ: TV2-stjerner afslører: Her er vores store karriereskift