Jesper Kold Sørensen regner med at skulle føje 50 medarbejdere til den eksisterende medarbejderstab på 25 personer. Foto: Amanda Seafoods/PR

Dansk firma efterlyser ansatte: Vi skal bruge 50 mand nu

19. nov 2019, 18:19
Knud Søndergaard Fiskeeksport i Hvide Sande har landet en stor aftale og skal tredoble antallet af ansatte.

I bedste fald kommer Knud Søndergaard Fiskeeksport i Hvide Sande til at tredoble aktiviteterne i 2020.

LÆS OGSÅ: Yousee i sort igen: "Næsten værre end Dronningens nytårtale"

I følge den administrerende direktør hos ejerne Amanda Seafoods, Jesper Kold Sørensen, kan det betyde, at antallet af medarbejdere ligeledes skal tredobles.

Det betyder, at der skal ansættes 50 personer, så arbejdsstyrken vokser fra fra 25 til 75 personer, skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Jesper Kold Sørensen fortæller til avisen, at aktiviterne i 2020 kommer op i fart, efter der er landet en stor årsaftale med Coop.

- Vi har kørt lidt på tomme tanke i 2019, og det har været en frustrerende start for os, for alle ville gerne i gang noget før. Det har været nogle dyre ventepenge. Nu er vi kommet frem til år ét, og i forhold til i år kommer vi i 2020 - i bedste fald - til at tredoble aktiviteterne i Hvide Sande, siger Jesper Kold Sørensen til avisen.

Arbejdet med at rekruttere de rette medarbejdere til fabrikken på Tungevej går nu i gang, men direktøren håber, at nogle af de personer, der i de seneste år måske har forladt fiskeindustrien, ønsker at komme tilbage i branchen:

- Vi glæder os. Den nye, store aftale sætter trumf på, fastslår Jesper Kold Sørensen.

Amanda Seafoods A/S opkøbte Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport for et år siden.

LÆS OGSÅ: Tv-vært afslører: "En af de bedst bevarede hemmeligheder"