- Jeg kan ikke bruge de kræfter på Bandholm Hotel, som jeg havde tænkt i starten, siger Peter Bøgil. Arkivfoto. Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Dansk direktør stopper efter få dage: "Et personligt valg"

21. nov 2019
Bandholm Hotel på Lolland er solgt til investorer, som satser på millionærer fra Hamborg.

Hotelmanden Peter Bøgil valgte få dage efter Bandholm Hotel på Lolland i september blev solgt til en gruppe erhvervsfolk, at trække sig som hoteldirektør og medejer.

LÆS OGSÅ: Kommune i kovending: Nægtede 90-årig at købe halv portion mad

Han ville hellere fokusere sine kræfter andre steder, siger han til Ekstra Bladet.

- Det er et personligt valg. Jeg kan ikke bruge de kræfter på Bandholm Hotel, som jeg havde tænkt i starten. Jeg har nogle projekter i det nordjyske, og dem har jeg valgt at prioritere, siger han til avisen.

Bandholm Hotel blev købt af Lars Henrik Kristiansen, der er gift med stifteren af den tidligere frikirke Faderhuset, Ruth Kristiansen (tidligere Ruth Evensen, red.).

Peter Bøgil blev samtidig præsenteret som hoteldirektør. Men den erfarne hotelmand, som har drevet Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, mente ikke, han kunne bidrage til projektet.

Planen er at skaffe omkring 20 investorer, som hver lægger en million kroner.

- Når Femern-forbindelsen står færdig, så ligger hotellet to timers kørsel fra Hamborg, som har Nordeuropas største koncentration af millionærer. En stor af dem kan godt lide Danmark. Vi vil gerne være rigtig rentable, og det bliver man typisk med 100 værelser. Derudover vil vi have udbygget vores spa og wellness, og lave en ny gourmetrestaurant, siger Peter Hauge, som blev direktør efter Peter Bøgil.

LÆS OGSÅ: Skuespiller og hans familie forgiftet