20140211-091318-A-1920x1280we
En bil ramte onsdag eftermiddag en kvindelig cyklist på Søndergade i Saltum (Arkivfoto). Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Alvorlig ulykke: Cyklist ramt af bil

19. aug 2020, 17:54
En bil ramte onsdag eftermiddag en kvindelig cyklist i Saltum. Kvinden meldes onsdag aften uden for livsfare.

Det gik onsdag eftermiddag grueligt galt, da en 30-årig kvinde netop var kørt ud af en indkørsel i den nordjyske by Saltum.

Kvinden blev ramt af en bil, der kom kørende på vejen, og slynget over i en anden bil. Anmeldelsen om ulykken fik politiet klokken 16.23.

Kvinden kom alvorligt til skade, oplyser vagtchef Mads Hessellund fra Nordjyllands Politi. Onsdag aften meldes hun dog uden for livsfare.

- Det ser ud til, at hun er kommet kørende på cykel ud fra en indkørsel, og så kører hun ud over fortovet og ud på Søndergade.

- Der kommer en bil kørende nordfra ad Søndergade. Den bliver ført af en 63-årig kvinde, som rammer cyklisten og gør, at cyklisten blive slynget over i en bil, som holder standset inde i siden, siger Mads Hessellund.

Den tilskadekomne kvinde blev kørt med en ambulance til Aalborg Sygehus.

Der blev sendt en bilinspektør til ulykkesstedet for at klarlægge årsagen til ulykken. Onsdag aften er inspektøren færdig med undersøgelserne på stedet.

Bilinspektøren kan blandt andet bidrage med en vurdering af, hvor hurtigt der er blevet kørt, eller om der er foretaget opbremsning eller lignende.

Kvindens pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/