Dramaet udspillede sig ved en elevator på Køge Nord Station på Sjælland. (Arkivfoto) Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Drama på togstation - corona-frygt udløste slagsmål

13. maj 2020, 20:29
To mænd blev tirsdag morgen anholdt og sigtet efter et slagsmål ved en elevator på stationen Køge Nord.

Et drama udspillede sig tirsdag morgen ved en elevator på Køge Nord Station på Sjælland. Episoden tog sin begyndelse, da en 19-årig mand fra Lille-Skensved og en 30-årig mand fra Køge, der i forvejen kendte hinanden, skulle benytte elevatoren. En 46-årig mand fra Toreby L ville nemlig med i elevatoren, men det afviste to mænd på grund af frygt for smitte med corona-virus.

LÆS OGSÅ: Teenagere anholdt for 17 bombetrusler

Da den 46-årige mand alligevel forsøgte at komme ind i elevatoren, skubbede de ham ud, hvorefter der opstod slagsmål mellem parterne, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

Det fik efterfølgende rejsende til at slå alarm og tilkalde ordensmagten, som ved ankomsten kunne konstatere, at den 46-årige mand blev tilset af vidner til episoden. 

- En politimand havde i sin fritid overværet optrinet og tilbageholdt to mænd, som kunne mistænkes for at have deltaget i slagsmålet. Den 46-årige blev kørt til kontrol på skadestuen i den tilkaldte ambulance, og politiet foretog anholdelse af en 19-årig mand fra Lille-Skensved og en 30-årig mand fra Køge, står der i rapporten.

Sagen endte med, at de to anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De blev løsladt efter afhøringen og kan nu hver især se frem til en bøde.

LÆS OGSÅ: Tiltalt brød ud i gråd - Jeg har ikke myrdet din mor