Coopboss skifter køn: Poul hedder nu Kirsten

27. jun 2013, 11:15
Coopchefen Poul skiftede navn og køn til Kirsten. Coop Danmark har vist sig at være en både rummelig og ansvarlig arbejdsplads, fortæller hun.

Kirsten Mols er 55 år og har til daglig et lederjob i Coop Danmark. Men Kirsten er i virkeligheden født som mand og hed tidligere Poul, indtil hun for et par år siden skiftede køn, skriver Lokalavisen.dk.

Kirsten Mols fortæller om skiftet i den nye bog ”Det er kærligt ment”, hvor en række homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede fortæller om deres liv.

”Jeg har det rigtig godt med, at Coop Danmark har vist sig at være en både rummelig og ansvarlig arbejdsplads. Virksomheder som Coop Danmark kan nemlig nemt blive skudt i skoene, at de ikke lever op til deres egne værdisæt. Men det har de gjort i mit tilfælde. Det har været meget synligt, at jeg er gået fra Poul til at blive Kirsten. Men det har ikke været noget problem, og virksomheden har sagtens kunnet håndtere det. Sådan noget er selvfølgelig med til, at min arbejdsplads Coop Danmark betyder endnu mere for mig i dag,” fortæller Kirsten Mols.

Kilde: Lokalavisen.dk