"Jeg er ekstremt taknemmelig for de utrolige sygeplejersker og læger her på et hospital i Danmark," skriver Connie Nielsen på Instagram. Foto: Sofie Mathiassen / Ritzau Scanpix

Hollywood-stjerne hylder danske sygeplejersker: Jeg er ekstremt taknemmelig

25. jul 2019, 13:40
Skuespillerinden Connie Nielsen er lige nu indlagt på et dansk hospital, og hun er glad for den behandling, hun har fået af personalet.

Danske sygeplejersker og læger får rosende ord med på vejen fra Hollywood-stjernen Connie Nielsen.

Skuespillerinden er i øjeblikket indlagt på et dansk hospital, og her har behandlingen været god, lyder det i et opslag på Instagram fra Connie Nielsen.

LÆS OGSÅ: "Årgang 0"-deltager besvimede på jobbet: Nu har hun sagt op

"Jeg har fået lungebetændelse. Jeg er ekstremt taknemmelig for de utrolige sygeplejersker og læger her på et hospital i Danmark," skriver hun blandt andet i sit opslag, hvor hun ikke lægger skjul på, at hun har været hårdt ramt af sygdommen.

"Nu vil jeg bare føle mig som et menneske igen. Ikke flere smerter tak," lyder det fra den 54-årige danske stjerne.

Connie Nielsen, der er vokset op i Frederikshavn, fik sit internationale gennembrud i 1997 i filmen Devil's Advocate, hvor hun spillede sammen med Al Pacino og Keanu Reeves. I 2018 spillede hun med i DR-satsningen 'Liberty'. Hun dannede par med den danske Metallica-trommeslager Lars Ulrich fra 2003 til 2012, og sammen har de sønnen Bryce.

LÆS OGSÅ: Kolleger samler ind: Dræbt betjent efterlader sig gravid kone og toårig