Paula Larrain er tilbage på tv med DR2-programmet "Det gode råd". Foto: Agnete Schlichtkrull/Free

Tv-veteran vender tilbage på skærmen

11. jun, 14:40
Sammen med åndelige og religiøse vejledere skal hun guide danskere i dilemmaer godt videre i livet.

Efter 14 års fravær fra tv-skærmen vender Paula Larrain nu tilbage.

Den 50-årige journalist skal nemlig være vært på DR2-programmet "Det gode råd".

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

I programmet vil en række danskere besøge studiet med personlige kriser, eksistentielle spørgsmål eller sjælesorg, og de problemstillinger bliver så omdrejningspunktet for en samtale mellem Paula Larrain og et panel af åndelige vejledere, der rådgiver ud fra deres religiøse ståsted og åndelige overbevisninger.

- Vi ser på, i hvilket omfang religion kan give svar og trøst i livets svære stunder, og det er mit håb og også programmets mission, at seerne kan tage nogle konkrete anvisninger med videre ud i livet, siger Paula Larrain i pressemeddelelsen.

I det første program, som løber over skærmen på DR2 den 14. juni, består panelet af sognepræst Lars Gustav Lindhardt, præst og Søren Kirkegaard-ekspert Pia Sølvtoft, imam Waseem Hussain og spirituel lærer Steen Landsy.

Sammen skal de vejlede 21-årige Marinus, som er i gang med sit tredje sabbatår, men stadig er i tvivl om, hvad han skal give sig i kast med.

Marinus har ikke fået det kald, han havde regnet med ville indfinde sig og er nu grundlæggende i tvivl om, hvilken kurs hans liv skal tage.

Men om det er eget pres eller et ydre pres fra samfundet, er noget af det, som "Det gode råd" skal forholde sig til og hjælpe den unge mand videre med, lyder det fra DR om den første udsendelse.

Paula Larrain, som er født i Chile, har tidligere været udenrigskorrespondent på Berlingske, inden hun kom til DR, hvor hun blandt andet har været vært på TV Avisen.

Siden forlod hun DR for at blive selvstændig.

I 2018 kom hun tilbage til DR for at være vært på P1-programmet "De højere magter", og nu får hun altså comeback på tv-skærmen.

"Det gode råd" har premiere den 14. juni klokken 23 på DR2 og på DRTV.

/ritzau/