Jens Jonatan Steen stopper som chefredaktør for Netavisen Pio. Han har fået nyt job for Socialdemokratiet. Arkivfoto. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix

Chefredaktør stopper: Får nyt job for Socialdemokratiet

4. jun 2020, 17:35
Netavisen Pio skal have ny chefredaktør.

Netavisen Pio er blevet beskyldt for at have tætte bånd til Socialdemokratiet.

Nu skal den danske netavis på jagt efter en ny chefredaktør, da Jens Jonatan Steen, der i fem år har stået i spidsen for Netavisen Pio, har fået nyt job for Socialdemokratiet.

 Han skal nu stå i spidsen for Socialdemokratiets nye udviklingsenhed på Christiansborg.

- Det er med vemod, at jeg siger farvel til Netavisen Pio efter fem års tro tjeneste på den journalistiske frontlinje. Det har været givende, benhårdt og særdeles lærerigt, siger Jens Jonatan Steen til Netavisen Pio.

Den afgående chefredaktør er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitet, og han har været med til at starte tidsskriftet Vision og tænketanken Cevea. Netavisen Pio har siden 2012 skrevet artikler om blandt andet det danske arbejdsmarked og velfærdssamfund. 

Jens Jonatan Steen har torsdag haft sidste arbejdsdag for Netavisen Pio, og han understreger, at han nu forlader en branche, son han har holdt mere af - end branchen har holdt af ham:

- Jeg forlader en branche, som jeg har holdt mere af, end den har gjort af mig. Mediebranchen er fantastisk og frustrerende på samme tid, siger han.