Niels Jespersen er ny chefredaktør på Netavisen Pio. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Chefredaktør får job i Socialdemokratiet: Her er afløseren

15. jun, 13:48
Der er nu sat navn på, hvem der er ny chefredaktør på Netavisen Pio.

I starten af juni måned kom det frem, at Netavisen Pio skulle på jagt efter en ny chefredaktør.

LÆS OGSÅ: Chefredaktør stopper: Får nyt job for Socialdemokratiet

Jens Jonatan Steen, der i fem år stod i spidsen for den danske netavis, har skiftet job og arbejder nu som leder af Socialdemokratiets nye udviklingsenhed på Christiansborg.

Mandag formiddag blev der sat navn på, hvem der er ny chefredaktør på Netavisen Pio.

Valget er faldet på Niels Jespersen, der efter sommerferien vil sætte sig i chefredaktørstolen hos Netavisen Pio, der siden 2012 har skrevet artikler om blandt andet det danske arbejdsmarked og velfærdssamfund.

- Der er en stor og vigtig opgave i at sætte en socialdemokratisk dagsorden i et overvejende borgerligt mediebillede, hvor lønmodtagernes perspektiv spiller en alt for lille rolle, og hvor mediekritikken hurtigt kan blive for indspist, siger Niels Jespersen til Netavisen Pio.

Den kommende chefredaktør starter i sit nye job den 1. august, og et kig i CV’et viser, at han tidligere har været ansat som analytiker i Forsvaret. Niels Jespersen, der er uddannet cand.mag. i historie fra Københavns Universitet, har også været udsendt som soldat i Afghanistan, og han har også udfyldt rollen som tillidsrepræsentant i det daværende SiD (nu 3F) og senere i Hærens Konstabel- og Korporalforening (HKKF).