Caroline Fleming har tidligere været kæreste med Nicklas Bendtner, som hun har sønnen Nicholas med. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Caroline Fleming om uventet kærlighed: 'Aj, aj, aj, hvad sker der?'

18. jun 2020, 14:43
Den tidligere baronesse har fundet sin store kærlighed i forretningsmanden Carsten Friis.

Selv om hun er 44 år, så er det først nu, tv-personligheden Caroline Fleming for alvor har mødt sin sjæleven.

Det fortæller hun i et stort interview med Alt for damerne.

I begyndelsen af året afslørede hun, at hun havde fundet sammen med forretningsmanden Carsten Friis, som hun havde kendt som ven i mange år.

De to har kendt hinanden, siden Caroline Fleming var bare 16 år, men mistede kontakten, da hun i sin tid blev skilt fra Rory Fleming, som hun har to børn med.

For halvandet år siden kom hun igen i kontakt med Carsten Friis, fordi de skulle lave en skokollektion sammen og blandt andet skulle på en inspirationstur sammen til Paris, forklarer hun til magasinet.

- Der skete ikke noget som helst, men for hver gang, jeg mødte ham, blev jeg mere og mere imponeret over, hvor pragtfuldt og fint et menneske han er, siger hun.

De følelser, der begyndte at vokse, kom bag på hende.

- Der skete det, at jo mere tid vi brugte sammen, jo mere jeg lærte ham at kende, jo mere smeltede jeg bare indeni. Og uden jeg egentlig selv var klar over det, var jeg ved at blive smaskforelsket i ham.

- Heldigvis skete det samme for ham, men fordi vi havde kendt hinanden så lang tid, var det sådan lidt "aj, aj, aj, hvad sker der …?", siger hun til Alt for Damerne.

Heldigvis havde Carsten Friis det på samme måde, "and the rest is history", fortæller den tidligere baronesse i interviewet.

Caroline Fleming har ud over sit ægteskab med Rory Fleming også et forhold til fodboldspilleren Nicklas Bendtner bag sig.

/ritzau/