Butikchef sprøjter vand på kvindelig tigger

12. mar 2014, 09:49
En dagligvarekæde er blevet upopulær, efter en butikschef sprøjtede vand på en kvindelig tigger.

En butikchef i en svensk dagligvarekæde er blevet grundig upopulær, efter han angiveligt overøsede en kvindelig tigger med vand, der havde taget ophold uden for hans butik, skriver bt.dk.

Ifølge butikschefen var han i gang med forårsrengøringen af butikkens vinduer. Og han beklager, hvis den 28-årige bulgarske tigger, der hedder Valessa, er blevet våd i den forbindelse.

Men han nægter at have angrebet hende bevidst.

"Jeg skal være den første til at beklage, hvis nogen har fået vand på sig. Men at jeg skulle have gjort det med vilje er helt vanvittigt," siger butikschefen til avisen GT.

Men ifølge en forbipasserende kunde, Per Adolfsson, så hentede butikchefen vand inde fra forretningen, hvor efter han "målrettet, aggressivt og bevidst" gik direkte ud til tiggeren, som han overøste med vand.

Per Adolfsson bakkes blandt andet op af Lilian Pekkari, der driver sin forretning på samme gade lige over for, hvor tiggeren stod.

"Hun (tiggeren, red.) græd, og han (butikschefen, red.) var aggressiv og buldrende. Der er også sket lignende ting tidligere. Det er så rå en fremfærd og udtryk for sådan en menneskeforagt," siger hun.

Episoden er nu spredt via sociale medier, og butikschefen og butikskæden er blevet særdeles upopulær, skriver bt.dk.

Læs historien på bt.dk