Modelfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Buschauffør overfaldet: Én bemærkning fik unge til at gå amok

13. jun 2019
71-årig buschauffør syet med 20 sting efter ung mand slog ham tre gange på højre øje. Chaufføren er sygemeldt på ubestemt tid.

Den 71-årige buschauffør Søren Knudsen er stadig mærket efter han fredag i sidste uge blev overfaldet af en passager og slået flre gange i hovedet.

LÆS OGSÅ: 100 ansatte fyret: Jysk firma kæmper med økonomien

Men det kunne være gået meget værre, hvis ikke Irene Petersen havde taget affære og råbt op. Irene Petersen skræmte voldsmanden så meget, at han forsvandt, skriver TV2 Øst.

Episoden tog fart efter efter tre unge mænd var steget på bussen og opførte sig provokerende og lavede ballade.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Ved Næstved Storcenter gjorde Søren Knudsen de unge mænd opmærksomme på, at de ikke kunne køre længere på deres billetter.

Det fik den ene til at opføre sig truende og invitere til slåskamp, men det ville Søren Knudsen selvfølgelig ikke. Pludselig kom den ene af dem løbende op gennem bussen.

- Jeg ser ham ikke, før det siger gong, gong, gong, fortæller Søren Knudsen til TV2 Øst.

Søren Knudsen fik tre knytnæveslag på højre øje og måtte efterfølgende sys med 20 sting.

Irene Petersen fra Ringsted var sammen med omkring 20 andre passagerer vidne til overfaldet. Hun råbte og skreg "hvad fanden har du gang i, stop det der". En reaktion, som Søren Knudsen er taknemmelig over:

- Jeg er sikker på, at jeg var blevet slået mange flere gange, hvis ikke hun havde stoppet det. Gudskelov har vi modige kvinder, siger Søren Knudsen.

Ifølge TV2 Øst slipper Søren Knudsen uden varige fysiske mén, men han er sygemeldt på ubestemt tid og er fortsat meget psykisk påvirket af overfaldet.

Politiet efterforsker sagen, og de regner ifølge tv-stationen med at kunne finde frem til overfaldsmanden via gode videooptagelser fra bussen.