Den 55-årige danske tv-kendis Bubber blev onsdag far til en søn. (Arkivfoto) Foto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix

Folkekær tv-kendis sat på plads: - Egoistisk

25. apr 2020, 11:34
I det seneste afsnit af Bubbers podcast-serie 'Gammelfar', får han modspil af direktøren for Børn og Sorg Preben Engelkbrekt.

Den 55-årige danske tv-kendis Bubber, som bærer det borgerlige navn Niels Christian Meyer, mener ikke, at børn holder op med at have brug for deres forældre, når de bliver voksne. Det giver han udtryk for i podcast-serien 'Gammelfar', som handler om, hvordan det er at blive far i en sen alder, skriver bt.dk

LÆS OGSÅ: Bubber er blevet far

Hvis ens børn er flyttet hjemmefra, kan de nemlig stadig have brug for en hjælpende hånd til at hænge hylder op i deres bolig eller lignende. Og hvis de selv bliver forældre, kan det i visse tilfælde være rart at have bedsteforældrene i nærheden. 

- Selvom det ligger langt ude i fremtiden, selvom jeg sagtens kan se det, så rykker det jo nærmere, når man taler om det. Der vil jeg da bare føle, det er virkelig mig, der går glip af noget her, siger Bubber.

Men direktøren for Børn og Sorg Preben Engelkbrekt, som gæstede podcast-udsendelsen, er ikke enig. 

- Ja, det er jo så til gengæld  ret egoistisk at tænke. At det er dig, der går glip af noget. For det er jo sådan set dit barn, som går glip af at have en bedsteforælder, som man virkelig regner med er der, den dag man selv får børn, bliver færdig med uddannelse og så videre, siger han. 

Onsdag blev Bubber far til en lille dreng.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis har brugt en million på fester