Bubbers ægteskab med Christina Ibsen Meyer er slut, og derfor er hun trådt ud af direktionen i hans virksomhed. Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix

Bubber gjorde barnepigen gravid: Her er konsekvensen

20. jan, 21:10
Det er ikke kun ægteskabet mellem tv-værten Bubber og hans kone, Christina Ibsen Meyer, som er slut.

Sidste år kom Bubber - som bærer det borgerlige navn Niels Christian Meyer - med en opsigtsvækkende melding, da han over for Ekstra Bladet løftede sløret for, at hans ægteskab med Christina Ibsen Meyer var slut.

LÆS OGSÅ: Tjek her - Er du ramt af frygtet sygdom?

Han afslørede også, at han ventede et barn med en ny kvinde, som kort efter viste sig at være 41-årige Signe Rossen, der har været barnepige for familien. Men det er ikke kun privat, at de to ikke længere danner par. Den 14. januar trådte Christina Ibsen Meyer ud af virksomheden Bubber Unlimited ApS, hvor hun har varetaget en funktion i direktionen. Det fremgår af det offentlige virksomhedsregister, skriver eb.dk.

Firmaet blev stiftet af Bubber i oktober 1990. Mere end tre år senere trådte hans kone ind i bestyrelsen, hvor hun erstattede Shu-Bi-Duas Michael Bundesen, der fråtrådte bestyrelsen ved samme lejlighed. Michael Rasmussen fulgte trop i året efter i 1995, hvilket betød Bubber og hans kone sad alene tilbage i bestyrelsen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Men i 2016 valgte parret at nedlægge bestyrelsen, så Christina Ibsen Meyer i stedet fik en plads i direktionen. Og der forblev hun indtil denne måned, hvor hun fråtrådte sin stilling.   

Ekstra Bladet fangede Bubber fredag i sidste uge, da han var til stede ved Reality Awards, men han ønskede dog ikke at tale om, hvordan det går med Signe Rossing, som venter hans barn.

- Det går godt, men ikke mere af det nu. Barnet er jo ikke engang født, sagde han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Rejsekonge alvorligt syg - En stor mavepuster