Broncos trak det længste strå mod Chargers

17. sep 2008
Mandagens kamp mellem Broncos og Chargers blev en af sæsonens mest målrige.

De to hold spillede friskt frem ad banen, og knapt så imponerende defensive indsatser gav de to holds offensiver god plads.

I første halvleg stod der Broncos på det hele, pausestillingen lød på 31-17 - hvoraf den ene Chargers touch-down bestod af et 103 yard return af Darren Sproles.

Anden halvleg stod der imidlertidig Chargers på, tredje quarter blev vundet 10-0 og kampen var igen helt åben. I fjerde quarter startede Chargers med at reducere yderligere på et fieldgoal inden Broncos startede et næsten 10 minutter og 70 yard langt raid fremad banen. Det hele endte med en interception som på næste drive, med tilhørende two-point conversion, var med til at bringe Chargers foran med 38-31.

Det var derfor op til Chargers defense at køre sejren hjem, foran med 7 point skulle Broncos hele vejen op og lave en touch-down med tilhørende two-point conversion. Det lykkedes dog aldrig for Chargers at stoppe Broncos, Jay Cutler første sine tropper 80 yards ned ad banen for en touchdown af Eddie Royal, selvsamme Royal var også på plads til en fræk two-point conversion der gav Broncos føringen med 27 sekunder igen.

39-38 Broncos - de afgørende 8 point sat på tavlen af sidste rundes store spiller rookie Eddie Royal, der har fået en fantastisk start på sin NFL karriere.

Første gang publiceret på www.firstdown.dk

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her