Brøndbyfans giver sponsor ret i kritik

29. sep 2008
Brøndby Support giver hovedsponsoren Kasi Group ret i, at der ikke bliver leveret poleret fodbold på Vestegnen i øjeblikket.

Manden bag Kasi Group - Jesper Nielsen - har lagt pres på spillere og trænere ved at kritisere Brøndby-spillerne for ikke at levere varen. Og fansene er tilbøjelige til at give ham ret.

"Det er ikke flot fodbold, der bliver spillet i Brøndby i øjeblikket. Det er der ingen tvivl om," siger næstformand i Brøndby Support, Michael Duus, til Nyhedsbureauet Newspaq.

Han mener dog ikke, at der er nogen grund til, at Jesper Nielsen lægger pres på anfører Stefan Gislason og co. ved at kritisere spillet offentligt, da resultaterne er ved at komme.

"Først må resultaterne komme, og så må det flotte fodbold følge efter. Men jeg tror, kritikken fra Jesper Nielsen bunder i, at han selv har følelser for klubben. Og vi vil jo alle det samme, hvilket vil sige spille flot fodbold og vinde," siger Michael Duus.

Brøndby-træner Tom Køhlert er enig i, at sponsorudmeldingen presser spillerne unødigt.

"En af de ting, der gør spillerne nervøse, er de lidt atypiske Brøndby-udmeldinger om, at vi skal vinde, og vi skal være ditten og datten," siger Tom Køhlert til Ekstra Bladet.

/Newspaq/

faktaboks
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her