Brøndby videre i UEFA Cupen

14. aug 2008
Med en 40sejr på udebane mod Haka kan Brøndbyspillerne se frem til en hyggeaften, når finnerne kommer til Danmark.

Alt kan ske i fodbold. Men selvom der mangler 90 minutter af opgøret mellem Brøndby og finske Haka, bolden er rund og alt det der, så er der ikke ingen tvivl om, at Brøndby er videre til UEFA Cup'ens første runde. Vestegnsklubben er ganske enkelt bedre end Haka i alle spillets facetter.

Morten 'Duncan' Rasmussen er blevet kritiseret for manglende form og et korpus så stort, at det ikke er velegnet til topfodbold. Det sidste er i hvert fald forkert. Det beviste angriberen, da han med fremskudt 'hanebryst' sikrede Brøndby det første mål i UEFA Cuppens kvalifikation mod FC Haka fra Finland. 'Duncans' første sæsontræffer.

Perfekt indlæg

Efter en halv time, hvor de danske pokalmestre flere gange havde været på hælene og millimeter fra at komme bagud, fikserede Thomas Rasmussen modstanderne med et hurtigt taget frispark, og indlægget lå perfekt i 'Duncans' brysthøjde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Efter pausen viste Brøndby, at der trods alt er klasseforskel på finsk og dansk klubfodbold, og selvom Haka gav fornuftig modstand, var det helt fortjent, at Kasper Lorentzen slog sejren fast 20 minutter før tid. Herefter kolapsede hjemmeholdet helt, hvilket David Williams og Peter Madsen udnyttede til at hamre de to sidste søm i Hakas UEFA-kiste.

faktaboks