Britney taler ud: Mine børn skal holdes fra showbiz

13. aug 2008
Britney Spears afslører, at hun ikke ønsker, at hendes børn skal gå ind i showbranchen. Det sker i hendes første seriøse interview i mere end to år.

Det bliver ikke med mors gode vilje, hvis Britney Spears' to små drenge en dag får lyst til en karriere i underholdningsbranchen.

- Det ønsker jeg ikke, fortæller 26-årige Britney Spears i et eksklusivt interview til det amerikanske ugeblad OK! Magazin.

- Men jeg ville elske dem ubetinget, hvis det var det, de ville. Jeg så bare gerne, at de fik en mere normal barndom, lyder forklaringen fra Britney Spears med en slet skjult hentydning til hendes egen opvækst.

Britneys karriere i underholdningsbranchen startede, da hun som 11-årig kom med i tv-programmet 'The Mickey Mouse Show'. Siden tog den fart, da hun som 17-årig i frækt skolekostume gik direkte ind som nummer ét på alverdens hitlister.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Far: Kevin har et godt hjerte

Sidste år tog pop-prinsessens liv sig så en ordentlig nedtur. Britney Spears havnede i et væld af skandaler med skilsmisse, vilde byture og en berømt tvangsindlæggelse.

Nedturen kulminerede, da Britney mistede forældremyndigheden over sine to drenge, Jayden og Preston, til ex-manden Kevin Federline.

Men ifølge Britneys egen far, Jamie Spears, er ex-manden en god far med hjertet på rette sted.

- Kevin er med på alt. Han vil gerne have, at hun (Britney, red.) får delt forældremyndighed, siger Jamie Spears til OK! Magazin og tilføjer:

- Han vil gerne have, at de opdrager børnene sammen. Kevin har hjertet på rette sted.

OK! Magazin beskriver interviewet med Britney Spears og hendes far, som det mest seriøse og velafbalancerede interview, hun har givet i mere end to år.

faktaboks