Ubådssagen fortsætter i Københavns ByretE45 Sønderjyske Motorvej i sydgående retning ved Haderslev er onsdag spærret på grund af en brændende lastbil. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brændende lastbil - motorvej spærret

4. dec 2019, 11:24
Efterdønningerne af en brændende lastbil på motorvejen ved Haderslev skaber onsdag store problemer.

Sønderjyske trafikanter skal onsdag væbne sig med tålmodighed, efter at en forulykket lastbil har skabt store problemer på E45 Sønderjyske Motorvej ved Haderslev.

Hele formiddagen har motorvejen været spærret i sydgående retning, men omkring klokken 13 er et spor nu farbart, oplyser politiet og Vejdirektoratet på Twitter.

Syd- og Sønderjyllands Politi meldte først ud, at strækningen kun ville være kortvarigt spærret, men i løbet af formiddagen kunne politiet konstatere, at det ville tage noget længere tid.

- Der er stadig oprydning i gang efter den tidligere brændende lastbil, og vi forventer, at der tidligst er ryddet helt op klokken 14, skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Det er uvist, hvad der har fået lastbilen til at brænde. Branden er slukket, men politiet afventer en blokvogn, der kan få bugseret sættevognen væk.

/ritzau/