Ifølge Nordjyllands Politi skaber lukningen kø på både Frederikshavnmotorvejen E45 og Hirtshalsmotorvejen E39 i sydgående retning. (Arkivfoto) Foto: Dennis Lehmann/Ritzau Scanpix

Massiv kø på motorvej

22. jun 2020, 08:00
Politiet melder om kø på motorvejene fra Frederikshavn og Hirtshals i sydgående retning.

Motorvejen gennem Limfjordstunnelen var mandag morgen spærret i begge retninger på grund af et mindre trafikuheld. Mandag formiddag er der åbent igen, men politiet melder om kø i sydgående retning.

- Det var et mindre uheld, hvor en varebil kører op bag i en blokvogn. Men varebilen bryder i brand efterfølgende, fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Føreren af varebilen nåede ud af bilen, og ingen personer i øvrigt kom til skade ved ulykken, som alene betød trafikale gener.

Sammenstødet blev anmeldt klokken 07.20 mandag morgen, og brandvæsnet rykkede ud for at slukke branden.

- Det er sket ved udkørslen i sydgående retning. Der er åbent i begge retninger, men der er stadig en del kø nordfra mod syd, siger Poul Fastergaard.

Limfjordstunnelen blev indviet 6. maj 1969 og består af seks motorvejsspor, som løber gennem to rør. Den er Danmarks første motorvejstunnel.

Den forbinder det jyske fastland med Nørrejyske Ø ved Aalborg og Nørresundby og er 582 meter lang. Størstedelen udgøres af en såkaldt sænketunnel.

/ritzau/