Arkivfoto. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Groft overfald i kolonihave: Område afspærres

6. maj 2020, 12:36
En 26-årig mand har onsdag morgen været udsat for et groft overfald i en haveforening på Midtsjælland.

Der er onsdag morgen sket et groft overfald i en haveforening ved Trekroner på Sjælland.

LÆS OGSÅ: Finansministeren er syg

Politiet oplyser til DAGBLADET Roskilde, at en 26-årig mand er blevet kørt på sygehuset, mens et område ved Haveforeningen Hvilen, der ligger mellem Holbækmotorvejen og Københavnsvej, er afspærret.

Overfaldet skete i morges ved seks-tiden, og den 26-årige mand blev kørt væk i ambulance med tydelige tegn på, at han har forsøgt at værge sig mod at blive snittet med en skarp genstand.

Den unge mand ville i første omgang ikke tale med politiet, men han ændrede siden mening.

- Vi får at vide, at der har været flere gerningsmænd. Om det betyder to eller antallet er højere ved vi p.t. ikke. Og vi har ingen anholdt i sagen lige nu, Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

DAGBLADET Roskilde skriver, at den 26-årige mand ikke bor i kolonihaveforeningen. Han har forklaret, at han var taget ud i haveforeningen for at besøge noget familie, da overfaldet skete.

Politiet anholdte en 43-årig mand fra Brøndby, da de stødte på ham i forbindelse med eftersøgningen i haveforeningen. Manden var eftersøgt af politiet, men det vides ikke, om han har noget at gøre med onsdagens overfald.