Claudia Rex nyder livet som mor, men vender om få dage tilbage til sit radio-job på Radio 100.

TV2-stjerne blev mor i august: Nu er hun tilbage på jobbet

27. jan, 20:29
Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard er i arbejdstøjet efter de blev forældre i august.

Om få dage vender den nybagte mor, radiovært og danser Claudia Rex tilbage til sit job, fortæller hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Forsikringsdirektør: "Løn og personforsikringer kan blive lige så stort som indboforsikringer"

- Jeg vender tilbage til radioen (Radio 100, red.) i næste uge. Jeg starter op på deltid, for jeg prioriterer at holde noget barsel, så når han skal i vuggestue på et tidspunkt, går jeg fuld tid, fortæller hun til avisen.

33-årige Claudia Rex blev i august mor for første gang. Sammen med den 31-årige Pelle Emil Hebsgaard fik hun sønnen Zacharias.

Claudia Rex nyder livet som mor, men siger også at det er hårdt, og at hverken hun eller Pelle Emil Hebsgaard får sovet særligt meget.

LÆS OGSÅ: Kendt fra tv-program: Nu skal han i fængsel

- Man kan godt forstå, at det bliver brugt som et torturmiddel nogle steder. Det er nok noget af det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet, men også lykken alligevel. Når han vågner og ligger og smiler, kan man sagtens gøre det hele igen, siger Pelle Emil Hebsgaard til Ekstra Bladet.

Parret blev gift i 2018 og som sin hustru er Pelle Emil Hebsgaard i arbejdstøjet. Han skal begynde optagelserne til et nyt program på TV2. Han ville dog ikke afsløre, hvilket program.

Til april vil Pelle Emil Hebsgaard dog være aktuel på TV2 i programmet "Sommerdrømme", hvor fire par skal sætte sommerhuse i stand.

LÆS OGSÅ: Kan særlig metode finde Emilie Mengs morder? Sådan knækker hollandsk politi kolde drabsager