Den uheldige episode fandt sted onsdag i en Jem & Fix-butik i Hedensted. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Blev låst inde i Jem & Fix efter lukketid: Råbte og bankede

22. maj, 18:01
Ved et uheld blev Velalagan Thambirajah fra Hedensted onsdag aften låst inde i en Jem & Fix-butik.

49-årige Velalagan Thambirajah fra Hedensted glemmer ikke en tur til Jem & Fix i den nærmeste fremtid. Onsdag aften blev han nemlig låst inde i butikken efter lukketid, da han skulle købe træbrædder til at sætte sit hus i stand, skriver bt.dk

LÆS OGSÅ: 250 unge til vild drukfest i park - politi anvender peberspray

Da han kort før lukketid ankom til butikken, mødte han butikschefen, som fortalte ham, at man så småt var ved at lukke for dagen. Derfor skyndte Velalagan Thambirajah sig hen i varegården for at finde sine brædder, men da et par minutter efter lukketid klokken 19 forsøgte at komme ud gennem porten, opdagede han, at den var låst. 

- Jeg banker hårdt, sparker og råber i næsten fem minutter. Der sker ikke en skid, siger Velalagan Thambirajah til bt.dk.

Herefter ringede han til ordensmagten, som forsøgte at få kontakt til butikschefen og vagtselskabet. Men da Velalagan Thambirajahs tålmodighed var sluppet op, slog han et opslag op på Hendensteds Facebook-gruppe, hvor han bad om hjælp. 

Derefter gik der ikke længe, inden han omkring klokken 20 blev lukket ud af butikslederen.

Selvom den 49-årige mand tager episoden med ophøjet ro, beklager Jem & Fix hændelsen. 

- Der er tale om en menneskelig fejl. Kunden bliver desværre låst ude i vores varegård. Han bliver overset i vores lukkerunde, som skal sikre, at alle er ude, før vi lukker. Han er simpelthen blevet overset. Det er vi utroligt kede af. Det er en situation, der ikke må ske. Vi kommer til at kigge på vores procedurer og sikre, at det ikke sker igen, siger driftchef i Jem & Fix Peter Nybroe. 

LÆS OGSÅ: Tennislegende er død