4,2 millioner kroner i kontanter og knap 250 millioner kroner i aktier.

LÆS OGSÅ: Kendt restaurant går konkurs

Så meget har den nu fyrede administrerende direktør i den verdensomspændende fast food-kæde McDonald's Steve Easterbrook fået med sig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet A4 Morgen her

Steve Easterbrook blev fyret, fordi han overtrådte koncernes regler og havde et forhold til en ansat, oplyser McDonald's ifølge nyhedsbureauet AP.

Ifølge Ekstra Bladet har McDonald's endnu ikke offentliggjort helt præcist, hvad der er gået forud for fyringen - andet end fyringen, det gyldne håndtryk og posen med aktier for en kvart milliard kroner.

En talsmand fra McDonald's siger dog, at detaljerne i Steve Easterbrooks fratrædelsesgodtgørelse vil blive offentliggjort mandag, skriver TV2.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree vinder i retten: ”Dommen er klar”

I en intern mail skriver Steve Easterbrook blandt andet, at han i lyset af fastfoodkædens værdier er "... enig med bestyrelse om, at det er tid for mig at komme videre".

McDonald's har udnævnt Chris Kempczinski, der senest har været chef for virksomheden i USA, til ny administrerende direktør.

Ifølge det engelske medie The Guardian er også David Fairhust blevet fyret. Han havde titel af "global chief people officer". Den fyring er blevet offentliggjort uden begrundelse.

LÆS OGSÅ: Ansat sparer kommune for en million kroner