Christian Kjær er blandt andet kendt for sit ægteskab med Janni Spies med hvem, han har børnene Michala og Christopher Kjær. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv)

Blev droppet af dronningen: Nu sælger Christian Kjær huset

21. maj 2019
Dronning Margrethe fratog Christian Kjær hans titler som kammerherre og hofjægermester. Nu har han sat sin hesteejendom til salg.

Nu har du mulighed for at erhverve rigmanden Christian Kjærs enorme landejendom, Sandbjerggaard, i Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Allan Nielsen lever på bankens nåde: Skylder 50 mio.

Den 76-årige advokat og medejer af cementkoncernen FLSmidth & Co. A/S har nemlig sat sin 550 kvadratmeter store hesteejendom i Hørsholm til salg.

Men du skal enten dybt i lommen eller have godt med penge i banken for prisen er på svimlende 70 millioner kroner.

Det beløb gør ejendommen til den fjerdedyreste ejendom, der for øjeblikket er udbudt til salg offentligt, skriver Boliga.dk.

Frataget titler

Christian Kjær fik af dronning Margrethe for nylig frataget sine ærestitler som kammerherre og hofjægermester samt sin titel som ridder af første grad af Dannebrogsordenen.

Det skete kort efter, at Christian Kjær blev dømt for at have påkørt en trafikofficial, der holdt vagt ved et lokalt cykelløb i Hørsholm.

Christian Kjær nægtede sig imidlertid skyldig, men Retten i Lyngby idømte rigmanden 30 dages betinget fængsel, frakendte ham kørekortet i et år og gav ham en bøde på 10.000 kroner.

Om der er sammenhæng mellem dommen, dronningens udstødning af Christian Kjær fra de royale kredse og salget af den monstrøse ejendom vides ikke.

Bolig til ansatte

En køber vil ikke kun få flere store stuer, en pejsestue, en havestue, syv soveværelser og tre badeværelser, men også godt med tilhørende jord.

Til ejendommen hører der 33,67 hektar jord med både hestestalde, ridebane og folde.

En af ejendommes længer er desuden indrettet som boliger til medhjælp. Dertil kommer både en tennisbane, et orangeri og en svømmepøl, oplyser ejendomsmæglerfirmaet Ole Lindgreen i salgsmaterialet.

Christian Kjær har sat den 550 kvadratmeter store hesteejendom i Hørsholm til salg. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv)

Ikke alene i top

Christian Kjær har i årevis været på fornavn med danskerne - ikke mindst som lokalpolitiker for Konservative og via den kulørte presse som nær ven af kongehuset og sit tidligere ægteskab med Janni Spies.

Til trods for det ultraeksklusive prisskilt er Kjærs nyudbudte landejendom dog ikke helt alene på toppen af markedet.

Helt i front ligger en anden hesteejendom i det nordsjællandske nemlig Haregabgaard i Esbønderup, der er udbudt til salg for 85 millioner kroner.

Også en anden landejendom i Faaborg på Fyn og en 28-værelser stor villa på Strandvejen i Vedbæk nord for København sniger sig ind over Christian Kjærs på toplisten.

De to ejendomme er ifølge Boliga.dk udbudt til salg for henholdsvis 80 og 75 millioner kroner.